FLAŞ GELİŞME İKİ İLÇE BAŞKANI BAKANI ZİYARET ETTİ

FLAŞ GELİŞME İKİ İLÇE BAŞKANI BAKANI ZİYARET ETTİ

01 Mart 2017 Çarşamba 15:57

Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki İle Görüştü.

Isparta Milletvekilimiz, T.B.M.M Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in yoğun çabaları sayesinde Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi ve beraberinde Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak bugün Ankara’da kentsel dönüşüm projelerine destek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ettiler.

 

Uluborlu kent merkezinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ve Keçiborlu’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi için Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak makamında Isparta Milletvekilimiz, T.B.M.M Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’i ziyaret ettiler.

 

Ardından Isparta Milletvekilimiz, T.B.M.M Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleri ile ayarlanan randevu ileiki ilçede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri için Belediye Başkanları Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek Bakanlık olarak projelere destek vermelerini istediler. Yapılan görüşmelerin ardından Bakan Özhaseki’den destek sözü aldılar. 

DİĞER HABERLER