GELENDOST VE KEÇİBORLU’YA OPERASYON

GELENDOST VE KEÇİBORLU’YA OPERASYON

26 Temmuz 2016 Salı 13:42

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye bağlı oldukları belirlenen yurtlara yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı, terör örgütü elebaşısı Gülen'e ait yüzlerce kitap ele geçirildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Keçiborlu ve Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye bağlı oldukları belirlenen yurtlara yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı, terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'e ait yüzlerce  kitap ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri,FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Keçiborlu ve Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye ait olduğu belirlenen 3 öğrenci yurduna operasyon düzenlendi.

Operasyonda aralarında yurtların işletmecileri ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Yurtlarda ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda terör örgütü elebaşısı Gülen'e ait yüzlerce kitap ele geçirildi, çok sayıda hardisk ve elektronik eşyaya el konuldu.




DİĞER HABERLER