GENÇ KIZ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Genç kız yaşam savaşı veriyor

16 Haziran 2021 Çarşamba 16:00

ISPARTA'DA meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki Esin Ambarcı yaralandı. Hastaneye yoğun bakıma kaldırılan genç kız yaşam savaşı veriyor.

Kaza dün saat: 17.00 sıralarında Muzaffer Türkeş Mahallesi ve Deregümü Köyü kavşağı yolunda  meydana geldi. Esin Ambarcı'nın kullandığı elektrikli bisiklet ile Mehmet K.'nın kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Kazayı görenleri ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Esin Ambarcı olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakıma alındı. 

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Deregümü Köyü'nde bir zincir markette çalışan ve mesai sonrası evine giderken kaza geçiren Esin Ambarcı'nın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Ailesi ve yakınları Esin Ambarcı için kan arıyor. AB RH (+) kan ihtiyacı olduğu öğrenilirken, kan vermek isteyenlerin SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne müracaat etmeleri yada 0 546 260 03 80 numaralı telefonu aramaları rica olunur.

DİĞER HABERLER