GERÇEK BİR DEVLET ADAMI!

Isparta'ya atandığı günden buyana sürekli halkın içinde olan ve mütevazi kişiliği ile tanınan Vali Vahdettin Özkan, tüm kesimin takdirini kısa sürede kazandı. Gerçek bir devlet otoritesi ile şehri yöneten Vali Özkan, fırsat buldukça tüm etkinliklere katılmayı sürdürüyor.

19 Haziran 2014 Perşembe 21:35

   Terör bölgesi Şırnak'ta görev yaparken Isparta'ya atanan ve görev süresi başarılarla dolu bir Vali olan Vahdettin Özkan, kişiliği ve yöneticiliği ile adından söz ettiriyor. Isparta ile kısa zamanda iyi bir ilişki kuran Vali Özkan, tüm sorunlara samimi yaklaşımı ve tecrübesi ile adından söz ettiriyor. Kısa zamanda Isparta'ya gelen bir çok Bakan ile uzun süre istişareler yaparak Isparta'nın sorunlarını bir bir anlatıyor.

   Hatta Ankara'ya giderek ilgili yerlerde Isparta'nın sorunları için çözüm arayışında bulunuyor. Ve son olarak Isparta'nın Tanıtım Günleri'nde de büyük bir rol oynadı. Tanıtım günlerinin düzenlenmesinde ve tanıtılmasında önemli bir çalışma kaydetti. Çalışma ekibine güvenen ve sorunları ortak bir paydada toplayan Vali Özkan, Isparta'ya çok şey katacağa benziyor.

GÜNEYKENT'TE GÜL TOPLADI

  Vali Vahdettin Özkan dün Güneykent'te gül topladı. Bir vatandaşın evine misafir oldu. Kahvaltı sofrasına oturdu. Gül önlüğünü taktı güllerin arasını girdi. Güneşin doğuşuyla beraber gül topladı. Gazetecilere açıklamalarda bulundu. Gülün işlenerek nasıl gül yağı üretildiğini bizzat kendisi uyguladı. İşte böyle bir Vali geldi Isparta'ya. İşte Halkın Valisi diyebileceğimiz bir devlet adamı geldi. VE diyoruz ki YOK BÖYLE BİR VALİ... 

DİĞER HABERLER