ÖĞRENCİLERDEN BİLGİ ALDI

Öğrencilerden bilgi aldı

10 Mayıs 2024 Cuma 12:19

Gönen Süleyman Demirel Orta Okulunda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen TÜBİTAK 4006 bilim fuarları destekleme programı kapsamında; Gönen Süleyman Demirel Ortaokulunda Bilim Fuarı Proje Sergisi açılışı ilçe Kaymakamı Mehmet Yıldız tarafından gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel ortaokulu ve danışman öğretmenleri tarafından hazırlanan Bilim Fuarına Gönen Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Osman Kesmen, İlçe Milli Eğitim yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü, ilçe protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bilim fuarının açılışını Kaymakam Yıldız üyeleriyle beraber bilimin, bilimsel araştırmalar ve buluşların ve bilimsel üretim için çalışmanın ve azmin önemini vurgulayarak hayırlı olması dilekleriyle yaptı ve takiben Protokol üyeleriyle beraber stantları tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı.

Kaymakam Yıldız TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı proje yürütücüsüne, okul müdürüne, danışman öğretmenlere, proje sahibi öğrencilere çalışmaları için teşekkür etti, başarılarının devamını diledi.

 

DİĞER HABERLER