GÖNEN'DE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

GÖNEN'DE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

21 Mayıs 2019 Salı 14:46

31 Mart seçimlerinde Gönen'de Belediye Başkanı seçilen CHP'li Osman Kesmen, belediyenin borcunu pankart halinde belediye binasına astı. Belediyenin yaklaşık 3.2 Milyon TL borcu olduğuna dikkat çeken Başkan Kesmen, önümüzdeki 5 yılda hedefimiz borcu sıfırlamak ve belediye kar eden hale getirmek dedi.

Göreve gelir gelmez kendi makam aracına Gönen halkına tahsis eden Başkan Osman Kesmen, ilçede hastaneye gidecek olan bir vatandaşını makam aracı ile hastaneye göndermişti. Başkan Kesmen, ayrıca makam aracını yine düğünlerde kullanılması için halkına tahsis etti.

BU KEZ DE BORCU BİNAYA ASTI

Bir önceki dönemden belediyenin borcunu maddeler halinde binaya pankart halinde asan Başkan Kesmen, şeffaf belediyecilik yapacağız dedi. İlçede halk toplantıları düzenlemeye başlaşan Başkan Kesmen, "Borcumuzu ve alacağımızı halkımızla paylaşacağız. "Ortak Akıl Belediyeciliği" çerçevesinde vatandaşa danışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hedefimiz ise belediyenin borcunu 5 yılda bitirmektir. Belediyeyi kar eden hale getireceğiz" dedi.

DİĞER HABERLER