GÖZDAĞI VERDİ

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezine yapılacak olan otoparklarla kentin genelindeki problemin çözülemeyeceğine dikkat çekerek, "Sadece Belediyenin otopark yapması kâfi değil. Yeni hastaneler yapılıyor Ruhsata geldiği zaman otoparkları eksikse ruhsatını vermeyeceğim'' dedi.

03 Şubat 2015 Salı 14:14

Belediye Başkanı Yusuf Zıya Günaydın, Isparta’nın kentiIsparta’nın en büyük sorunlarında biri olan otopark sıkıntısını çözmeyekararlı. İmar birimin bu konuda çok ciddi çalıştığını ifade eden Günaydın, buçalışmaların 40 yıl önce yapılması gerektiğini ileri sürdü. Şu anda anagündemlerinin otopark olmasından dolayı insanların sıkılabileceğini fakatsonunda mutluluk kenti Isparta'nın çıkacağını savunan Günaydın şunları söyledi;

'TÜM PROJELERDE OTOPARKLARI GÖRMEYE BAŞLADIK

İmar kısmımız ciddi anlamda çalışıyor. Binalarımızın altınaotopark yaptırmaya çalışıyoruz. Belediyenin otopark yapması kâfi değilbinaların altında da otopark olması lazım. Bu 40 yıl önce olması lazımdı.Belediye sert giriyor otoparka zorluyor diye sıkıntılar oluyor fakat sonundamutluluklar kenti ortaya çıkacak. Bütün mimar arkadaşlarımız şikâyetçi olmadanproje çalışmalarına otoparkı da ekleyerek başladılar. Her koldan bir noktayagetirip Isparta’yı egemen haline getireceğiz.

YAPILACAK HASTANELERDE OTOPARK YOKSA RUHSATTA YOK

IYAŞPARK'IN orası şu anda keşmekeş. Ama bundan sonra bu türşeylere müsaade etmeyeceğiz. Yeni hastaneler yapılıyor. Ruhsata geldiği zamanotoparkları eksikse ruhsatını vermeyeceğim. Çünkü 5 yıl sonra o hastane de aynıkeşmekeş olacak. Bu ömür boyu gidecek. Otopark bir medeniyettir. 3 yıldaotopark sorununu çözme hedefim var.

DİĞER HABERLER