GÜLEN’İN KİTAPLARINI PARÇALADILAR, ÇÖPE ATTILAR

Isparta’da bir çöp konteynerinin yanında çekilen bu fotoğraf aslında çok şey anlatıyor.

26 Aralık 2015 Cumartesi 01:50
Güncellenen Kırmızı Kitap'ta Paralel Yapı, 'Ulusal güvenliği tehdit eden legal görünümlü illegal yapı' olarak tanımlanmıştı. 
Bu tanımlamanın ardından özellikle Resmi Kurumlarda ‘’ilgili Yapı ile mücadelede ‘ başlayınca Gülen hareketinden adeta bir kopuş, kaçış başladı.

 Bu kaçışın ilimizdeki en canlı görüntüsü ise dün objektiflerimize yansıdı. 



İlgili karede Fetullah Gülen’in kaleme aldığı,’Yenilenme Cehdi’, ‘Yaşatma İdeali’, ‘Asrın Getirdiği Tereddütler’ isimli kitaplar parçalara ayrılarak bir çöp konteynerinin önüne bırakıldı. 

Kaynak Holding’e kayyum atanmasının ardından NT kitap mağazalarında Fethullah Gülen’e ait kitaplar raflardan kaldırıldı.



Kaynak Holding şirketinin bünyesinde bulunan NT Kitapevi'nin şubelerine gönderilen talimatla Gülen'in kitapları önceki gece toplanarak depoya kaldırıldı. 

Isparta’da İsmini vermeyen bir görevli, "Kayyum atanmasının ardından geçtiğimiz günlerde Gülen'in kitaplarının toplatılmasıyla ilgili talimat geldi.

Kitapları stoklarda bulunan kayıtlara göre eksiksiz olarak paketleyip merkeze göndermemiz istendi. Biz de dün akşam kitapları kolilere koyup yolladık. Artık NT mağazalarında satışları yapılmayacak" dedi. 


DİĞER HABERLER