GÜLVERLER ET ŞİRKETİNDEN KAMUOYUNA DUYURU

GÜLVERLER ET ŞİRKETİNDEN KAMUOYUNA DUYURU

16 Ocak 2020 Perşembe 13:58

Tarım ve Orman Bakanlığı; taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyuyla paylaşmıştı. Bu listede bulunan ve Isparta’da üretim gerçekleştiren GÜLVERLER ET ÜRÜNLERİ TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. basında çıkan haberlerin ardından kamuoyuna bir açıklama yayınladı.

Listede yer aldığı gibi üretimde herhangi bir Domuz ve At et gibi benzeri maddelerin bulunmadığına dikkat çekilirken, sadece piliç üretiminden elde edilen dilimli sucukta kalsiyum değerinin bakanlığın belirttiği oranın biraz üstünde çıkmasından dolayı kaynaklandığı belirtildi. Bu listede isimlerinin bulunmasının tek nedeni bu olduğuna dikkat çekilirken, basında ve kamuoyunda yanlış algılara yer verildiği belirtildi.

GÜLVERLER ET ÜRÜNLERİ TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığının taklit, tağşiş yapıldığı veya ilaç etken maddesi ilave edildiği tespit edilen ürünleri ifşa etmiştir. Firmamız sadece dilimli Piliç Sucukta kalsiyum değerinin Bakanlığın vermiş olduğu değerin biraz üstünde çıkmasından kaynaklandığını önemle belirtiriz.

Firmamız AB standartlarında üretim yapmakta olup hemen hemen tüm ülkede varlık gösteren ürünler üretmektedir. Gülverler markası adıyla et ürünleri aparatif markası adıyla da piliç ürünleri üretmektedir. Dolayısıyla markamızı zedeleyecek davranışlarda bulunmamıştır. Medyada çıkan asılsız haberleri (Domuz ve At eti ve benzeri) gibi maddelerde kesinlikle uzaktan yakından alakamız yoktur.

Bazı medya mensupları sanki (Domuz ve At eti, ve benzeri) gibi ürünleri sanki Gülverler yapıyormuş gibi başlık atmaları maalesef halkımız yanlış anlaşılmalara mehil vermiş olmasından dolayı açıklama yapılması gereği doğmuştur.

Ayrıca bakanlığın yapmış olduğu listede yalnızca Et ürünleri yer almamakla beraber farklı gıda sektörleri de bulunmaktadır. Ama yalnızca et ürünlerine odaklanmasından dolayı rahatsızlığımı bildirmek ihtiyacı duyduğumuzu siz değerli müşterilerimize arz ederiz.

Bu konuyla alakalı yanlış haber yapan veya kışkırtıcı yorumlar yapan kişiler hakkında yasal işlem başlatacağımızın da bilinmesini arz ederiz.

Firmamız dün olduğu gibi bugünde kalitesinden ödün vermeden üretimlerine aralıksız devam edecektir.

KALSİYUM NE DEMEK?

Kalsiyum, vücudumuzdaki kemik ve dişleri oluşturan, onları güçlü ve sağlıklı tutmak için gerekli olan bir elementtir. İnsan vücudunda bulunan kalsiyumun %99’u kemik ve dişlerde yer alırken; %1’lik kısmı kanın pıhtılaşmasını sağlayan, eklemleri yapılandıran, kalp atışlarını düzenleyen ve sinir sisteminin onarılmasına destek olan yumuşak dokularda ve kanda bulunur.

Kamuoyunda çeşitli algılar yaratılmaya çalışılıyor işte suçlandığımız madde 

 

https://www.youtube.com/watch?v=HnwUGxjleOY

 

 

 

DİĞER HABERLER