GÜNAYDIN HAKKINDA BOMBA YORUMLAR!

Bugün Haber Sitemizde yayınlanan “ITKM’de Şok Gelişme” başlığı ile verdiği “Bu İş bitecek mi? Sen onu söyle Başkan” haberimizin sosyal paylaşım sitesinde yorum yağmuruna tutuldu.

12 Ağustos 2015 Çarşamba 21:33

İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir ve İş Adamı İsmail Rüştü Çelik, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı eleştiren paylaşımlarda bulundu.

İsmail Rüştü Çelik yaptığı yorumda ise; Belediye Başkanı Aybatılı dönemindeki proje aynen veya biraz revize edilerek yapılabilirdi. Ama sayın Günaydın bunu yapmadı dereceye dahi giremeyen kendi projesini uygulamaya koydu.Onu da bitiremedi ortaya bir ucube çıktı. Eğer ilk projeyi devam ettirse idi tamamı ISPARTA'nın olacaktı. Sayın Günaydın gelinen bu noktada vicdanen rahatsız oluyor mu? Merak ediyorum. Öyle fesih şu aşamada kolay değil. 3’ncü Şahıslar, banka ipotekleri, tapu devirleri vs.vs. Maalesef fesihle ilgili ihtaryokmuş. Zaten çok önceleri bir ihtar çekilmişti ama Gereği yapılmamıştı. Busaatten sonra yapacağı da yok.

İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir ise, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yüklenerek paylaşımda bulundu. Özdemir; “ Vızır vızır konuşmaktan başka ne yapar ki tapuları verdi. Verilecek belirli aşamadaverilecek dedi. Şartnameyi ben yapmadım dedi. Belirli yüzdeye geldiğindeverilecek dedi. Bir şey demedim dediğimiz tek şu “Neden şerh koymadan verdin kendi malın olsa şerh koymadan verir miydin” Olay bu bunun cevabı yok diye yorum yaptı.

 

DİĞER HABERLER