ISPARTA DAHA GÜZEL HİZMETLER ALACAKTIR

Isparta daha güzel hizmetler alacaktır

06 Mayıs 2024 Pazartesi 13:40

Isparta ÖNDER İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Abdurrahman Akçil ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ÖNDER İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Abdurrahman Akçil, yeniden seçilmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i tebrik ederek “Bizler İmam Hatip camiası olarak her daim sizlere dua ediyoruz, devamlı yanınızdayız. Cenabı Allah yapacağınız tüm işlerde nasipler eylesin. Isparta’da diğer illere oranla daha yüksek bir oyla hem AK Parti’yi hem de Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Oyunu artıran tek il, sizin özverili çalışmalarınızdan samimiyetiniz, tevazu sahibi olmanızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Çok başarılı ve azimli olmanızdan kaynaklanıyor. İnşallah bu dönemde de Isparta daha güzel yatırımlarla daha güzel projelerle daha güzel hizmetler alacaktır” dedi.

Amaçlarının Isparta’ya çok daha üst seviyede hizmetleri kazandırabilmek olduğunu dile getiren ve ziyaretten dolayı heyete teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de yapılacak çalışmaların el birliği, güç birliği ile devam edeceğini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizlerle beraber yapmamız gereken çalışmalar var. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmadınız, beraber çalıştık ve başarıya ulaştık. Yine sizlerin destekleriyle Isparta’mıza çok farklı hizmetler yapmak istiyoruz. Isparta için el birliği, güç birliği, hizmet birliğine devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER