GÜZELLİKTEKİ İMZAMIZ ARAZ AYDIN BEAUTY

Güzellikteki imzamız Araz Aydın Beauty

14 Eylül 2023 Perşembe 18:09

Çok modern cihazlarla donatılan ve tamamen profesyonel bir ekibin çalıştığı Güzellik Merkezine kavuştu. Bayanların yanı sıra erkeklere de hizmet veren  merkezin cihaz ve ürünleri tamamen özel olarak yurt dışından sağlanmış durumda.  

 

Merkez  yenilikleriyle Isparta’da tek olacak.

Isparta’da açılan işletmeciliğini İsmail Oğuz -Araz Nermin AYDIN çiftinin yaptığı modern güzellik merkezi hizmete girdi.

 

Konuya ilişkin olarak görüşlerini aldığımız Aydın çifti,  Araz Aydın Beauty ismiyle hizmete giren  Güzellik Merkezi çok modern cihazlarla donatıldı. 

 

Sözkonusu merkez ‘Isparta’da Güzellikteki imzamız’ olacak diyen çift bu konuda bir hayli iddialı olduklarını ve kendi memleketlerine 5 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade ettiler. 

 

PROFESYONEL OLARAK HİZMET VERECEĞİZ.

İsmail Oğuz-Araz Nermin Aydın çifti bu konuda kendilerinin deneyimli olduklarını hatırlatarak, “Biz daha önce İzmir’de bu sektörde çalıştık. Şimdi de kendi memleketimize Isparta’mıza böylesi güzel bir işletme kazandıralım istedik. 113 cadde üzerinde A101’in karşısında No:32/A hizmete açacağımız merkezimizde gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Bu merkezimizde sektöre dair en güncel cihazlarla hizmet vereceğiz. Isparta’da hiçbir yerde bulunmayan çok modern cihazları satın aldık, özel cilt analiz cihazlarını merkezimize kazandırdık. Hem bayanlara hem de erkeklere hizmet verecek olan merkezimizde lazer epilasyon, iğneli epilasyon, tüm cilt bakım protokolleri, EMS,  Lenf drenaj, G5 masajı, kalıcı makyaj, cilt analizleri, kaş ve kirpik laminasyonu ve buna benzer tüm güzellikle ilgili hizmetlerimizi bu merkezimizde bulabileceksiniz” şeklinde konuştular.

ÜÇ AYRI ÜLKEDEN ÖZEL KREMLER GETİRİLMİŞ DURUMDA

 Araz Aydın Beauty Güzellik Merkezinin işletmecilerinden Araz Nermin Aydın, merkezde müşterilerin cilt bakımı ve diğer işlerinde kullanılacak olan kremlerin Güney Kore, Fransa ve İspanya’dan getirildiğini hatırlattı. Amaçlarının merkeze gelen tüm müşterilerine Isparta’da olmayan en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak  olduğunu dile getiren Aydın, “Ben hem Genetik Mühendisiyim hem de Elektrik-Elektronik Mühendisiyim. Bundan dolayı genetik mühendisliğimden dolayı bu sektörü en ince ayrıntısına kadar bilmekteyim, insanların cilt genetiğinin profilini hemen çıkarabilmekteyim. Elektrik ve elektronik mühendisi olmam dolayısıyla da bu merkezimize en iyi cihazları getirdiğimize inanıyorum, iddia ediyorum merkezimizdeki cihazlar Isparta’da bulunmuyor” dedi.

PROFESYONEL BİR EKİPLEMÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERECEĞİZ

Araz Aydın Beauty Güzellik Merkezi işletmecileri İsmail Oğuz -Araz Nermin Aydın, muhtemelen Ekim ayında hizmete açacakları merkezde tamamen profesyonel kişilerin görev yapacağını ve 7 kişilik ekibin profesyonel kişilerden oluşacağını kaydetti. Isparta’ya kazandıracakları merkezin 5 milyon liralık bir yatırım olduğunu belirten Aydın çifti, merkezde zaman zaman kampanyalar düzenleyeceklerini de belirttiler.

CİLT BAKIMI ÜZERİNE İTALYA’DA EĞİTİM ALMAYA GİDİYORUM

Merkezin işletmecilerinden Araz Nermin Aydın, kendisinin bu hafta içerisinde Türkiye’ye yeni girişi olacak bir cilt protokolünü müşterilerimize en iyi şekilde sunmak için İtalya’nın Başkenti Roma’ya gideceğini ve yaklaşık 2 haftalık eğitim aldı. Bu eğitimin son derece önemli olduğunu ifade eden Araz Nermin Aydın, eğitimde  aldığı bilgileri müşterilerine en iyi şekilde yansıtacağını kaydetti.

DİĞER HABERLER