KAZANAN VE KAYBEDEN TAKIM AYNI TAKIM

KAZANAN VE KAYBEDEN TAKIM AYNI TAKIM

28 Mart 2023 Salı 20:38

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligin 28. haftasında Menemenspor deplasmanından 4-0'lık mağlubiyetle döndü. Isparta 32 Spor'un Teknik Direktörü Hakan Yılmaz ve oyuncularından Hüseyin Afkan ve Cemal Kızılateş basın toplantısı düzenledi.

Hakan Yılmaz, bizim için çok zamansız belki de ligin en kritik mağlubiyetlerinden bir tanesiydi, kazanan ve kaybeden takım aynı dedi. Sözlerine şu şekilde devam eden Yılmaz; ''Mağlubiyetin sebeplerinden birisi 3 haftalık periyotta çok ciddi bir yükün binmesi ve dinlenmiş bir rakibe karşı oynadık'' şeklinde konuştu.

KENDİ SAHAMIZDA İYİ BİR TAKIMIZ

PFDK'dan gelen 1 maçlık seyircisiz oynama cezasınıda değerlendiren Yılmaz '' Cezanın geleceği bildiğimiz bir şeydi. Kendi sahamızda iyi bir takımız,bizim gibi şehir takımlarının taraftarlarına ihtiyaçları var. Umarım bir daha olmaz bundan sonraki süreçte bir ceza alcağımızı düşünmüyoruz'' dedi.

Takım oyuncularından Cemal Kızılateş, çok zamansız bir mağlubiyet oldu,maçta sergilediğim performans için üzgünüm dedi. Hüseyin Afkan ise, Kalan 9 maçta planladığımız galibiyetleri alıp play-off'a yaklaşmak istiyoruz dedi.

DİĞER HABERLER