HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DEVAM EDİYOR

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DEVAM EDİYOR

27 Kasım 2020 Cuma 17:41

Son dakika haberler… Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ve günleri gibi birçok konu bugün itibarıyla Türkiye'nin gündem maddelerinden biri haline geldi. İkinci kez uygulanacak olan ve Cumartesi Pazar gününü kapsayan kısıtlamanın bu akşam başlayacağı gibi söylentiler vatandaşlar üzerinde kafa karışıklığı yaratırken bilindiği üzere yasağın tüm detayları İçişleri Bakanlığı genelgesi üzerinden duyurulmuştu. Buna göre; 28-29 Kasım Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak ve bitecek? Bu akşam 8'den sonra sokağa çıkma yasağı var mı? İşte kısıtlama saatleri ve son dakika haberinin detayları…

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ: (27 KASIM CUMA) BU AKŞAM SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI, YASAK SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaftır. Bu doğrultuda 28 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 29 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 29 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 30 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Bundan sonraki hafta sonlarında da uygulama yeni bir karar alınıncaya kadar yukarıda belirtildiği şekilde devam edecektir.

 

DİĞER HABERLER