HAKKI AMCA ARTIK DEVLET KORUMASINDA

HAKKI AMCA ARTIK DEVLET KORUMASINDA

13 Ocak 2021 Çarşamba 14:14

ISPARTA’DA Alzheimer hastası olan 5 çocuk babası 78 yaşındaki Hakkı Uluışık, evden ayrıldıktan 2 gün sonra dağlık bir alanda bulunmuştu. Daha öncede bir çok kez kayıplara karışan ve bulunan Hakkı Uluşık, hastanede tedavi altına alındı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından ya Huzurevi'ne yada Bakım Merkezi'nde hayatını devam ettirecek.

Side Mahallesi’nde eşiyle birlikte yaşayan Alzheimer hastası olan 5 çocuk babası 78 yaşındaki Hakkı Uluışık, evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Kızı Gülsüm Uluışık'ın polise kayıp müracaatında bulunmasının ardından ekipler harekete geçti. Kızı Uluşık, babasının ayrıca daha öncede bir kaç kez kaybolduğunu da anlattı.  

Hakkı Uluışık’ın en son evden çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, kaybolduğu günün gecesi saat 00:30 sıralarında Sidre Tepesi dağlık alana doğru gittiğinin tespit etti. Aramalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler dün saat 11:00 sıralarında Darıderesi dağlık alanda Hakkı Uluışık'a sağ olarak ulaştı. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Uluışık, tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

DEVLET KORUMASINA ALINACAK

Öte yandan Hakkı Uluışık'ın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tedavisinin tamamlanmasının ardından Huzurevi'ne yada Bakım Merkezi'ne alınacağı öğrenildi.

DİĞER HABERLER