HEDEF 3 BİN ÇALIŞAN!

Isparta'da hizmet veren 32 Net Call Center'in aile yemeğine çağrı merkezi çalışanları aileleriyle birlikte katıldı. Yemeğe AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katıldı

27 Ekim 2015 Salı 18:15

Yüzlerce çalışanın ailelerine  çağrı merkezi ortamı gezdirildi. Yemek sırasında konuşan ITSO Başkanı Şükür Başdeğirmen, istihdamda şehri en güzel yere getirmek için mücadele verdiklerini belirterek, "Bu hizmet Isparta'da istihdamın artmasında en büyük hizmetlerden biri. Sayın vekillerimizin çok önem verdiği istihdam sorunun çözümü için elimizden geleni yapmak zorundayız. Çağrı Merkezi'nin Isparta'da açılması gerektiğini söyledik.  Hedef en az 3 bin kişilik istihdam. Bu da 10 bin kişinin ekmek yemesi demek. Buranın büyümesi için bizler de elimizden geleni yapacağız" dedi.

AK Parti Milletvekili  Süreyya Sadi Bilgiç de 'Hepsi donanımlı, kursiyerlerle 580 kişi burada çalışıyor.  İstihdam daha da büyüyecek. Hedef 3 bin çalışan olduğuna göre; dışarıda iş arayan arkadaşlarımızın istihdam edilmesi de sizlerin başarısıyla mümkün. 3 bin kişiyle Türkiye'nin en iyi hizleti veren çağrı merkezi olacağız" diye konuştu.        

DİĞER HABERLER