HEDEFİMİZ ESNAFIMIZIN MUTLU OLMASIDIR

HEDEFİMİZ ESNAFIMIZIN MUTLU OLMASIDIR

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:28

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın beraberinde belediye meclisi üyeleri ile birlikte Sıhhi Tesisatçılar Kaloriferciler Fotoğrafçılar Odası Başkanı H. İbrahim Dışpınar ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren H. İbrahim Dışpınar, “Sayın Başkanım odamızı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Seçimlerde başarılar dileriz. İnşallah sizleri gelecek dönemde de başkan olarak görürüz. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Oda ziyaretlerine devam ettiklerini, ziyarette istek, talep ve şikâyetleri aldıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Karşılıklı odalarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Her şeyin Isparta’mız için daha güzel olacağını ifade ediyoruz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın en iyi ve mutlu olmasını istiyoruz. Isparta Belediyesi önümüzdeki dönemde de daha güler yüzlü belediyecilik anlayışına devam edecek. Hizmetin iyisinin de iyisini vereceğiz. Bir hizmet bütünlüğümüz sağlanacak. Müdürüyle, amiriyle, memuruyla, işçisiyle vatandaşa daha iyi ve daha güler yüzlü bir hizmeti amaçlıyoruz. Bu konuda personelimize yönelik tüm eğitimler verilmiştir. Isparta madem Türkiye’nin en yaşanabilir şehri bu durumda halkla ilişkilerde de belediye olarak en öncü kurum olmak istiyoruz. Türk milletinin misafirperverliğinin Isparta Belediyesinde zirveye çıkmasını hedefliyoruz. Bu ziyaretimizin hayır, uğur ve bereket getirmesi temennisinde bulunuyorum”  şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER