BAŞDEĞİRMEN: UYUM İÇİNDE 5 YIL GEÇİRDİK

Başdeğirmen: Uyum içinde 5 yıl geçirdik

29 Nisan 2024 Pazartesi 18:54

Isparta Belediyesinin MHP’li önceki dönem meclis üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisinin önceki dönem belediye meclis üyesi Süleyman Gülboy, Başkan Başdeğirmen’in yeni dönemde de Isparta’ya katkılarının devam edeceğine inandıklarını söyledi. Gülboy, “Sizlerle Isparta’mız için samimi, içten iyi niyetli çalışmalar yaptık. Sizin içten ve samimi davranışlarınız bizim için çok önemliydi. Gerek mecliste gerekse meclis dışında bu içtenliğinizin bu dönemde de devam edeceğine, Isparta’mıza katkılarınızın süreceğine eminim çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki dönem MHP Meclis Üyesi Serap Özkahraman ise birlik ve beraberlik içinde çok güzel günler geçirdiklerini, parti olarak ayrı olsalar da gönüllerinin bir olduğunu dile getirdi. Özkahraman, “Bundan sonra da çalışmalarınızda başarılar dileriz. Daha güzel şeyler yaparsınız. Her zaman destekçiniz” görüşlerinde bulundu.

31 Mart seçimlerinin ardından yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şükrü Başdeğirmen’i kutlayan ve başarı dileklerini ileten MHP önceki dönem meclis üyesi Oğuzhan Göker de “Geçen dönem sizlerle birlikte çalıştık. Güzel işlere imza attığımız kanaatindeyiz. Bunu da Ispartalılar takdir etmişlerdir diye düşünüyoruz. Farklı siyasi partilerde farklı görüşlerde olsak da zaman zaman bardağın farklı taraflarından baksak da buradaki amaç Isparta'yı bir adım daha ileri götürebilmek, bir katma değer katabilmekti. Bu noktada iyi işler yaptığımız kanaatindeyiz. Tekrardan belediye Başkanlığı seçildiğiniz için sizi tebrik ediyoruz. Yeni oluşan meclis grubundaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz, inşallah bu bir bayrak yarışı, 2, 3, 5 km daha ufuk çizgisini Isparta'nın daha öteye götüreceğinize inanıyoruz. Tekrardan size ve ekibinize başarılar diliyoruz, teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de geçen 5 yıl boyunca Isparta’nın gelişmesiyle alakalı birçok kararlar aldıklarını, Isparta’yı bir basamak daha yukarıyla çıkarmak için çalıştıklarını aktardı ve MHP önceki dönem belediye meclisi üyelerine teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, “Sizlerle istişareler ettik. Bazen meclis toplantılarındaki kararlarda uyuşmazlıklarımız oldu ki bunlar doğru olduğunu gösteren çalışmalar ve hepimiz ayrı ayrı gerekli, doğru gördüğümüzü anlatabilmek için en iyiyi bulmak için mücadeleler verdik. Farklı partilere mensup olmamıza rağmen çok uyum içerisinde 5 yıl geçirdik. Hiçbir zaman kırıcı olmadık, yapıcı şekilde eleştirilerimizle şehrimize katkı sağladık ve sizlerle beraber Isparta’mıza çok güzel hizmetler ettik.

Bugün bakıyoruz gerçekten bununda karşılığını aldığımızı görüyoruz. Yapılan yatırımlar, çalışmalar, yenilikler, şehrimizde yaşayan insanların mutluluğunu artırmamız güzel şeyler, bunların sizlerle beraber olması bizleri mutlu ediyor. Tüm meclis üyelerimizle beraber bu güzellikleri Isparta’mıza yaşattık. Bundan dolayı da ben memnuniyetimi ve sizlere teşekkürümü iletmek istiyorum. Bundan sonra da yeni bir süreç başladı. Seçimle beraber bayrak yarışı diğer arkadaşlarımıza döndü ve onlarla beraber koşmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerden çok daha iyisini nasıl yapabiliriz, ne gibi güzellikleri şehrimize kazandırabiliriz? Bunların peşindeyiz ancak sizlerin vazifesi bitmiş değil. Fikirleriniz, düşünceleriniz belediyecilikle alakalı tecrübelerinizden istifade etmek istiyoruz. Tecrübelerinizi bizlerle paylaşmanız bize çok katkı ve değer sağlayacaktır. Ben tekrar nezaketiniz ve davranışınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyaretiniz gerçekten beni çok mutlu etti, memnun etti. Bundan sonra da beraberliğimizin artarak devam etmesini arzu ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER