MASALLAR DİYARIYLA ŞEHRİN EN GÖZDE PARKLARINDAN BİRİ OLACAK

Masallar diyarıyla şehrin en gözde parklarından biri olacak

19 Mayıs 2024 Pazar 14:44

Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak. Kadınların talepleri doğrultusunda kadınlar kahvesi de planlanıyor.  Başkan Başdeğirmen, parkın her kesime hitap edecek bir yaşam merkezi haline getirileceğini söyleyerek, “Buradaki kullanılacak her alan çok değerli, bir yıllık çalışmamız olacak” dedi.

Isparta’da şehrin göbeğinde bulunan ve 15 yıldır atıl durumda kalan Davraz mahallesindeki Aquapark alanında çalışmalar başlıyor. Seçimler öncesinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in vaatleri arasında yer alan 15.800 metrekarelik aquapark alanı, başta kadın ve çocuk ağırlıklı olmak üzere her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde yeniden düzenleniyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiği günden bu yana geçmiş dönemden kalan sorunları tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de yaklaşık 15 yıldır atıl durumda kalan aquapark alanıydı. Alanla ilgili mahkeme süreci devam ederken işletmecisiyle görüşerek aquapark bölgesinin devrini Isparta Belediyesine alan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, aquapark alanında incelemelerde bulundu.

İlgili başkan yardımları, daire müdürleriyle alanın her bir noktasında tek tek incelemelerde bulunan ve yapılacaklarla ilgili talimatlar veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, alanın kadın ve çocuk ağırlıklı olmak üzere her kesime hitap edecek bir yaşam merkezi haline getirileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgenin Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizleneceğini, molozların atılacağını, aquapark altındaki otopark ve diğer alanların hazırlayacakları projeye uygun şekilde düzenleneceğini belirtti. Başkan Başdeğirmen, Aquapark alanında kadın ve çocuk ağırlıklı proje hazırlayacaklarını, havuzların bazılarının süs havuzuna dönüştürüleceğini, proje kapsamında bir bölümün kadınların isteği doğrultusunda kadınlar kahvesi olarak düzenlenebileceğini aktardı.

15.800 metrekarelik alanda ayrıca Masal Park olacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen yine parkın bir bölümünde de basketbol, voleybol sahalarıyla tenis kortu yapılacağını, kadın ve çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşlara hizmet edebilecek güzel bir parkın hizmete sunulacağını söyleyerek, “Buradaki kullanılacak her alan çok değerli, bir yıllık çalışmamız olacak” dedi.

DİĞER HABERLER