İL GENEL MECLİS ÜYESİ ARAZ, İSTİFASINI SUNDU

İl Genel Meclis Üyesi Araz, istifasını sundu

17 Mayıs 2021 Pazartesi 12:18

MHP Isparta İl Başkanlığı tarafından, İl Genel Meclis üyesi Kerem Korhan Araz'ın istifası istenmişti. Araz, 24. Dönem İl Genel Meclis Üyeliği'nden istifasını sundu.

Isparta Merkez İl Genel Meclis Üyesi Kerem Korhan Araz’ın, parti tüzüğüne aykırı davranışlarından dolayı, parti yönetimince Isparta Merkez İl Genel Meclis Üyeliğinden istifası istenmişti. Araz, il genel Meclis başkanlığına istifasını sundu.

Kerem Korhan Araz istifasına ilişkin açıklama yayınladı.  

Değerli basın mensupları, 2019 yılı yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni temsilen 24. dönem Isparta Merkez  İl Genel Meclisi üyeliğine halkımızın iradesi ve takdiri ile seçilmiştim. O günden bu güne kadar almış olduğum meclis üyeliği görevini layıkıyla , Milliyetçi Hareket Partisi temsilen yerine getirdiğime inanıyorum.Fakat işlerimim yoğunluğu sebebi ile mevcut durumda İl Genel Meclisi üyeliğinden istifamı sunmuş bulunmaktayım.Şunu iyi bilinmesini arzu ederim ki üye olmaktan her zaman onur ve kıvanç duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden istifa etmem kesinlikle söz konusu değildir.Aklımın erdiğince gücümün yettiğince Isparta'mıza hizmet etmeye devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum.

DİĞER HABERLER