İSMAİL BACAK NE ZAMAN İSTİFA EDECEK?

İSMAİL BACAK NE ZAMAN İSTİFA EDECEK?

15 Eylül 2017 Cuma 12:30

 

Isparta Merkez doğumlu lise yıllarından beri ülkücü davaya hizmet eden İsmail Bacak'ın facebook'taki paylaşımdan yola çıkarak istifa haberini yapmıştık. İsmail Bacak gazetemizi arayarak henüz istifa etmediğini ama yakında istifanın gerçekleşeceğini ve o zaman bizlerle paylaşacağını bildirdi.

Yaklaşık 1,5 yıldır Meral Akşener'in kuracağı partiye desteğini açıkla dile getiren İsmail Bacak şehrimizin ülkücü camia içinde en çok tanınan isimlerindendir. Isparta halkının büyük çoğunluğu ile iyi ilişkiler içinde olan ve sevilen İsmail Bacak MHP'den aday adayı olmuş ama aday gösterilmemişti. Biz gazetecilerin o dönemlerde yaptığı araştırmalarda Isparta halkının adaylar içerisinde adının olması istenen kişiydi. İsmail Bacak MHP'de gerçekleşmeyen adaylığı Merak Akşener'in kuracağı partide gerçekleşir umudu taşıyoruz.

Kendisinin yapıcı ve ılımlı bir insan olmasından dolayı her kesimle iyi ilişkiler kuracağını düşünüyoruz. Kendisi sağ görüşü temsil etmesine rağmen sol görüşü veya diğer görüşleri destekleyenlerle de kolaylıkla anlaşabilen bir kişi olarak tanıyoruz. Bir görev verildiği taktirde de başarılı olacağına inanıyoruz.

DİĞER HABERLER