ISPARTA’DA SPORDA ŞİDDET

Isparta’da sporda şiddet

09 Temmuz 2024 Salı 16:01

ISPARTA’DA Fatih Mahallesi’nde bulunan Fatih Spor Kompleksi’nde 1. Amatör Lige yükselme maçında bir taraftar sahaya girerek teknik direktörüne saldırdı. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.  
Olay geçen Cumartesi günü meydana geldi. 1. Amatör Lige yükselme maçını izlemeye gelen bir taraftar karşılaşma oynanırken, bir anda sahaya koşar adımlarla girerek, küfürler yağdırdı. Ardından saha kenarında bulunan teknik direktöre saldırmaya çalışan taraftarı çevredekiler sakinleştirdi. O anlar ise cep telefonu kameralarına an be an yansıdı.  Olay sonrası ise taraftar sahadan ayrıldı.  
İddiaya göre ise çocuğunun maçını izlemeyen gelen taraftarın oğluna maç sırasında sürekli faul yapılmasından dolayı sinirlendiği ve sahaya girerek önce hakeme tepki gösterdiği ardından da rakip takımın teknik direktörüne küfürler saydırarak, saldırdığı öğrenildi. 

VELİLER VE ÇOCUKLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI 

O anlarda ise spor kompleksinde çocuklarının maçını izlemeye gelen aileler ve sahadaki yaşları 13-14 olan çocuklar ise büyük korku yaşadı. Anne ve babaların çocuklarına sahayı terk etmeleri için uyarıda bulunmaları da görüntülere yansıdı.

DİĞER HABERLER