ISPARTA’DA YÜRÜTÜLEN FETÖ SORUŞTURMASINDA, ŞOK BELGELER ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

FETÖ'ye yönelik Isparta'da sürdürülen soruşturma kapsamında paralel yapının siyaseti dizayn etmenin dışında spor ve sanat dünyasınıda da dizayn etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

19 Mart 2016 Cumartesi 02:18

17-25 Aralık darbe soruşturmasının ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlüğü seçiminde Prof. Dr. Hasan İbici'nin rektör seçilememesinin ardından, üniversite eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç'un kaçırmaya çalıştığı kumpas hard disklerine el konuldu.

HARD DİSKLER İNCELENDİ

Belgelerde Gülen’in, Ergenekon ile ilgili olarak ‘Bizimle ilgili olumsuz bilgileri paylaşıyorlar. Allah onların cezasını versin bizi Hifsi İlahi muhafaza ediyor. Allah bunların eline fırsat vermesin. Bunlar her fırsatta bize kötülük yaptı” şeklindeki ifadeleri yer alıyor. Gülen’in himmet itirafı da çıkan notlar arasında. Gülen, “Mütevelli ağabeyler hep evlere bir şey istemek için gidiyorlar. Biraz da ziyaretlerine gitsinler” diyor. Notlarda ayrıca, uğradığı silahlı saldırı sonucunda kısmi felç geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e ‘hasta risaliyesi’ gönderildiği belirtiliyor.   

DİĞER HABERLER