BURADA BİRLİK BERABERLİK VAR

Burada birlik beraberlik var

08 Mayıs 2024 Çarşamba 16:31

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, AK Parti İlçe Başkanı Osman Tiryaki, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Başer, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Nadir Macit, belediye meclisi üyeleri ile parti yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata “31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarında elde edilen zaferin neticesinde bizler Yenişarbademli teşkilatımız, belediye başkanlığımız, meclis üyelerimiz, il genel meclis üyemiz başta olmak üzere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Rabbim daha nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin, muvaffak eylesin. Güzel bir başarı elde edildi. Hem sizin hem teşkilatımızın önderliğinde çok güzel başarılara imza atıldı. Bu seçimde Isparta ve diğer ilçelerimiz olmak üzere yine güçlü başarılara imza attık. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın, nice hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden ve birlik beraberlik mesajları veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de amaçlarının beraberce Isparta’ya güzel hizmetler yapmak olduğunu söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Vatandaşlarımız bizlere şehrimize hizmetin en iyisini getirmemiz için oy verdi. O oylara layık olmak boynumuzun borcu. Hep beraber birlik, beraberlik içerisinde bu hizmetleri yaparsak yerine ulaşacağı inancındayız. Burada da bir birlik beraberlik var. Bizlere düşen ne varsa bizler de elimizden geleni yapmaya hazırız. Rabbim aldığımız oyların karşılığını vermeyi nasip etsin. Verilen o oyların karşılığını vermek bizim en büyük çabamız olacaktır. Rabbim yardımcımız olsun. Önümüzdeki 5 yıl içerisindeki hizmetlerimizi sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde ve hizmet aşkıyla geçirmeyi nasip etsin” görüşlerinde bulundu.

DİĞER HABERLER