ISPARTA'DA 60 DAİRELİK SİTE REZİLLİĞİ YAŞADI

Isparta'da 60 dairelik site rezilliği yaşadı

01 Şubat 2023 Çarşamba 13:58

Isparta'da Ayazmana Mahallesi 4466 Sokakta bulunan Zümrüt Sitesi'nde dün saat 14.25 sıralarında aniden elektrik kesintisi meydana geldi. Akdeniz Elektirik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) ekipleri arızaya müdahale ederken, bir yandan da dairelere elektrik vermek için jeneratör getirdi. Ancak jeneratör bağlanmasının ardından çok sayıda dairenin elektrik eşyalarının bir çoğu yandı, bir çoğunda ise arızalar meydana geldi. Site sakinleri büyük şok yaşadı.

Isparta'da elektrik kesintileri bitmek bilmiyor. Şimdi de bir yenisi eklendi. Ayazmana Mahallesinde bulunan Zümrüt Sitesi'nde aniden elektrikler kesildi. Akdeniz Elektirik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) ekipleri ise arızaya müdahale ederken, çalışmaların uzun sürebileceği ihtimalini değerlendirerek jeneratör getirdi. 2,5 saat sonra jeneratör desteği ile dairelere elektrik verilmeye başlandı. Ancak dairelerde yaşayanlar büyük şok yaşadı. Neredeyse tüm dairelerde elektronik eşyalar tek tek yanmaya ve bozulmaya başladı. Kombiden, çamaşır makinesine, saç kurutma makinesinden, televizyona kadar bir çok malzeme bozuldu yada yandı. Vatandaşlar büyük panik yaşarken, bir yandan servis çağırmaya bir yandan da Akdeniz Elektirik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) ekiplerine ulaşmak için çabaladı.

Site sakini bir vatandaş ise Bomba 32 Haber Sitesine yaptığı açıklamada; "Dün saat 14.25 sıralarında elektriklerimiz kesildi. 2,5 saat elektrik verilmedi. Akdeniz Elektirik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) ekipleri jeneratör getirerek elektrik vermeye devam etti. Arızayı giderene kadar çalıştılar. Jeneratörle elektrik verilirken benim evimde çamaşır makinem, saç kurutma makinesi yandı. Sitede çok sayıda dairede elektronik eşyalarda hasarlar oluştu" dedi.  

 

 

DİĞER HABERLER