ISPARTA'DA ASFALT HİZMETLERİ ANLATILIYOR

ISPARTA'DA ASFALT HİZMETLERİ ANLATILIYOR

18 Ağustos 2017 Cuma 19:21

ISPARTA'DA asfalt bereketi yaşanıyor. Valiliğe bağlı İl Özel İdaresi ilçe ve köylerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken, Isparta Belediyesi ise mahalle mahalle asfaltları yeniliyor.

İl Özel İdaresi ve Isparta Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden asfalt seferberliği başlattı. Isparta il genelinde yoğun bir çalışma temposu var. Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın talimatları doğrultusunda merkeze bağlı köy, ilçe ve köyleri ile birlikte beldelerde sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise kent merkezinde tüm mahallelerinin alt yapı sorunu ile asaflat çalışmalarını hızlandırdı.

MEGALİGHTLARDA HİZMETİ ANLATIYORLAR

Isparta Valiliği önünde bulunan megalightta İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışmaları kilometresine varıncaya kadar anlatılıyor. Kaç kilometre yapıldığı ne kadar daha yolun asfaltlanacağı ve hedefler bir bir anlatılıyor. Başkan Günaydın ise belediye binasının önünde bulunan belediyeye ait megalightta asfalt çalışmaları hakkında bilgi veriyor. 

DİĞER HABERLER