ISPARTA'DA BÖLGE İMAMI VE 10 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

ISPARTA'DA BÖLGE İMAMI VE 10 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

02 Ağustos 2016 Salı 17:22

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde FETÖ/PDY'nin bölge imamı ve,örgüte finansal destek sağlanan şirketin eski ve yeni yöneticilerine yönelik,operasyon düzenlendi. Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün,akşam başlatılan operasyonda bölge imamı olduğu öne sürülen 'topal hafız'lakaplı 84 yaşındaki Ali Osman Karahan, kardeşi Yusuf Kenan Karahan, oğlu Sait,Karahan ile şirketin eski ve yeni yöneticilerinden Mehmet Kahveci, Ziya Kurucu,Orhan Pamukçu, İsmail Özyurt, Ramazan Altınbaş, Adnan Gemici ile Mustafa Tevfik,Kurucu ve Enes Balcı ikametlerinde gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada devlet ve,cumhurbaşkanı aleyhine yazıların yer aldığı gazete kupürleri, çok sayıda,örgütsel doküman, bilgisayar, cep telefonu, taşınabilir hard disk ve belleğe el,konuldu.

Şirketin yönetim kurulu başkanı Bayram Ali Yaşar Fişekçi,İsmail Kurucu ve Mehmet Erkek ile şirkete bağlı yurt ve birimlerde yöneticilik,yapan Davut Şen, Abdullah Çoban ve Süleyman Ünal'ın daha önce tutuklandığı,soruşturma kapsamında 3 kişinin daha arandığı belirtildi.

Operasyonda gözaltına alınan 11 şüphelinin polis,merkezindeki işlemleri sürüyor.

DİĞER HABERLER