ISPARTA'DA EN ANLAMLI ZİYARET İLÇE İLÇE GEZDİLER

ISPARTA'DA EN ANLAMLI ZİYARET İLÇE İLÇE GEZDİLER

14 Aralık 2016 Çarşamba 10:17

AK Parti Gençlik Kollarından, Nöbet Tutan Polislerimize Anlamlı Ziyaret…

 

AK Parti Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ ile 12 İlçenin Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri  aynı anda nöbet tutan polislerimizi görevleri başında ziyaret etti.

AK Parti Gençlik kolları başkanı Yaşar ÜNLÜ ve beraberindeki Gençlik kolları üyeleri polis noktasında görev yapan polisleri ziyaret ederek,onların yalnız olmadıklarını gösterdi.

Ayrıca 12 İlçenin Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleride ilçelerinde bulunan polis noktalarında ziyarette bulundular.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ, İstanbul’da meydana gelen alçakça saldırıda şehit olan polislere Allah’tan rahmet dileyerek, memleketimizin başına bir daha hain bir saldırı gelmemesi için temennide bulundu. Ayrıca bu terör saldırılarının asla hedefine ulaşamayacağını bu milletin ve gençliğin asla teröre boyun eğmeyeceğini söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ÜNLÜ, bizler için nöbet tutan vatan evlatlarına ağabeylerimize, kardeşlerimize moral ziyaretinde bulunup şu sözleri söyledi; vatan şairimizinde İstiklal marşının dizelerinde söylediği gibi ‘Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın, Siper et gövdeni,dursun bu hayâsızca akın.’ Mısralarındaki gibi biz gençler olarak  bu vatan için gözünü kırpmadan seve,seve şehadet şerbetini içmeye hazırız unutmasınlar ki bir ölür bin diriliriz yinedecanım ülkemizin bir karış toprağına namahrem eli sürdürtmeyiz diyerek; Isparta genelinde 17 Polis Noktasını ziyarette bulunuldu











DİĞER HABERLER