ISPARTA'DA KADININ MAKATINDAN 3 ADET BİLEZİK ÇIKTI

ISPARTA'DA KADININ MAKATINDAN 3 ADET BİLEZİK ÇIKTI

10 Nisan 2017 Pazartesi 20:32

3 Adet Bilezik Kadının Makatından Çıktı Evlenme Vaadiyle 1 Kişiyi Dolandırdılar. Polisin Başarısı Hırsızlık Elemanlarını Yakalattı.

Eğirdir Eğirdir olalı böyle bir olay görmemiştir. Geçtiğimiz günlerde 1 kişiyi evlenme vaadiyle dolandıran şahıslar polisin başarılı çalışması neticesinde yakalandılar. Eğirdir Ses Haber Ekibinin günlerdir araştırdığı olayın ayrıntıları netleşti.   Denizli'li iki bayan ve bir erkek Eğirdire gelip Sütçüler'de ikamet eden erkek ile evlenme vaadiyle kuyumcuya gidip 3 altın bilezik aldırdıktan sonra araçları ile kaçmaya çalıştılar. Nefes kesen kovalamaca sonucu  şahıslar Eğirdir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi neticesinde yakalandılar.   

Şahısların üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramada bileziklerin bulunamaması üzerine şüpheli kadın röntgen için hastaneye götürüldü. Çekilen röntgeninde 3 altın bilezik bayanın makatında tespit edilmiş bilezikler tıbbi operasyonla sağlık çalışanlarınca çıkartılmış bu esnada sağlık çalışanlarından fenalaşanların olduğu ve olayın şok etkisi yarattığı aldığımız bilgiler arasında.

 Şahışların daha önceden de benzer olayla ilgili olarak 34 kez işlem yapıldığı tespit edilmiş adliyeye sevk edilen şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Haber - Kaynak - Araştırma : Kemal ERBEN - EĞİRDİR

DİĞER HABERLER