ISPARTA'DA ŞİMDİ BUNUN ZAMANI MIYDI?

ISPARTA'DA ŞİMDİ BUNUN ZAMANI MIYDI?

21 Eylül 2016 Çarşamba 11:21

Şimdi bunun zamanımıydı?

 

Isparta Belediyesi tarafından gece saatlerinde Kaymakkapı Meydanı civarı ve IYAŞ Park Otel yanında başlatılan yol kürüme çalışması şehri perişan etti. Yaz mevsimi boyunca yapılmayan bu yolun okulların açılmasıyla birlikte yapılması öğrencilerin ve kamu görevlilerinin mesaiye geç kalmasına sebep oldu.

 

Vatandaşa daha önceden haber verilmeden başlatılan yol kürüme çalışması, şehri işin içinden çıkılmaz hale getirdi. Isparta’da özellikle sabah saatlerinde uzun araç kuyrukları oluştu.Ara sokaklar dahi araçlarla doldu taştı. Isparta’nın en işlek caddesi olarak bilinen Kaymakkapı Meydanı yolunda sabaha karşı Isparta Belediyesi yol yapım çalışması başlattı. Ancak daha önceden duyurusu yapılmayan bu çalışma yüzünden memurlar mesaisine, öğrenciler ise derslerine geç kaldı.

SÜRÜCÜLER İSYANDA

Isparta Belediyesi’nin yaz boyunca yapmadığı bu yol için okulların açılmasını beklemesi vatandaşın ve sürücülerin tepkisine neden oldu. Özellikle üniversite öğrencilerinin geldiği şu günlerde şehirde yaşanan hareketliliğe birde yol yapım çalışması eklenince şehir sabahtan bu yana çekilmez hale geldi.

İLK KEZ ISPARTA’YA GELEN AİLELER TEPKİLİ

SDÜ’de eğitim görmesi için çocuklarıyla birlikte Isparta’ya gelen bazı veliler ise sıkışan trafiğe tepki göstererek, yaz mevsiminde bu yol neden yapılmadı diye tepkilerini dile getirdiler.




DİĞER HABERLER