YALVAÇ’TA TEŞKİLAT HEP BERABER ZAFER İÇİN ŞARTLANDI

Yalvaç’ta Teşkilat hep beraber zafer için şartlandı

26 Mart 2024 Salı 10:10

Yalvaç halkı 31 Mart’ta yapılacak seçimde mutlak galibiyet parolası ile AK Parti çatısı altında kenetlendi. 
Başkan adayı Sürmeli Yağcı’ya hem teşkilat mensupları hem de Yalvaçlı seçmenler tam destek vererek bu seçimden galip çıkmaya şartlandı.

Belediye Başkan adayı Sürmeli Yağcı’yı hiç yalnız bırakmayan teşkilat mensupları gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Gencer Kondal, ‘Yalvaç, AK Parti belediyeciliğini özledi. Hizmeti özledi. Sosyal belediyeciliği özledi. Bahaneler üreten değil, projeler üreten, oturarak vakit geçiren değil hizmet için koşturan ekibi özledi. Başkan adayımız Sürmeli Yağcı ve birbirinden değerli meclis üyelerimizle inşallah 31 Mart akşamı Yalvaç’ta yeni bir sayfayı halkımızın desteği ile açacağız. Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte seçimi kazanmak için kenetlendik. AK Parti gelecek, özlem bitecek’ dedi.
Belediye Başkan aday Sürmeli Yağcı da, 45 gündür sahada süren çalışmalarında halktan gördüğü desteğe teşekkür ederek, ‘Nereye gitsek bizden tek istedikleri şey var halkımızın. Yalvaç’ı düştüğü bu durumdan çekip çıkarmamız. Şu an seçimi kazanmak için nasıl gece gündüz demeden ekip olarak çalışıyorsak göreve geldiğimiz günde bıkmadan, usanmadan Yalvaç için ter dökeceğiz. Bana ve partime bu seçim çalışmalarında destek veren tüm gönül dostlarıma, kadirşinas Yalvaç halkına minnet ve şükranlarımı sunuyorum’ diye konuştu.

DİĞER HABERLER