BUGÜNÜN ISPARTA’SININ OLUŞUMUNDAKİ KATKILARI UNUTULMAZ BİR GERÇEKTİR

Bugünün Isparta’sının oluşumundaki katkıları unutulmaz bir gerçektir

17 Haziran 2024 Pazartesi 00:18

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in vefatının 9’uncu yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başdeğirmen mesajında; Türk Siyasetinin babası, Isparta’mızın gurur kaynağı 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i sene-i devriyesinin 9.yılında saygı, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyorum.

9.Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel, ülkemizin kalkınma ve gelişme sürecine büyük katkılar sağlamış, üstlendiği görevlerdeki vizyonu, kararlılığı ve liderliğiyle Türk siyasi tarihine damgasını vurmuş, Isparta'nın da bir evladı olarak, şehrimize ve ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuştur.

Isparta olarak her zaman hemşehrisi olmanın gururunu yaşadığımız merhum Süleyman Demirel’in başta Isparta Belediyesi olmak üzere tüm şehrimize yaptığı hizmetler, bugünün Isparta’sının oluşumundaki katkıları unutulmaz bir gerçektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetlerimiz, milletvekillerimiz, valilerimiz, belediye başkanlarımız, rektörlerimiz ve devlet kurumları temsilcilerimiz tarafından şehrimiz daha geliştirilmiş ve büyütülmüştür. Bizler de Isparta Belediyesi olarak çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz ve şehrimizin hem ekonomik hem de sosyal kalkınması için projelerimizi tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Vefatının 9.yıldönümünde merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

 

DİĞER HABERLER