ISPARTA'NIN KOKU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Isparta'nın koku sorunu çözülüyor

07 Haziran 2017 Çarşamba 17:17

Vali ŞehmusGünaydın Isparta Vatan Mahallesinde faaliyet gösteren Deri Organize SanayiBölgesi’nden çevreye yayılan koku sorunuyla ilgili bir toplantı düzenledi. DeriOrganize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Sanayi Bölgesi YönetimKurulu Üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresiyetkilileri de hazır bulundu. Sanayi Bölgesi hakkında detaylı bir sunum alanVali Günaydın ilgililere koku sorunun en kısa sürede çözülmesi konusundatalimat vererek, çalışmaları bizzat takip edeceğini söyledi.

“BU KOKUYU ISPARTA GÜNDEMİNDEN DÜŞÜRMEK İSTİYORUZ”

Vali Günaydın yaptığı açıklamada Isparta’nın gündeminde olan DeriOrganize Sanayi Bölgesi’ndeki kokunun giderilebilmesi için Yönetim KuruluÜyeleri, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterininkatılımıyla bir toplantı düzenlediklerini belirterek, amaçlarının bu sorunuIsparta’nın gündeminden düşürmek olduğunu kaydetti.

“ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Vali Günaydın “ Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapacağızbundan vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın, tabi ki süreç zorlu, onu iyibiliyoruz. Tüm kurumların iş birliğiyle bu sorunun da üstesinden geleceğimizeinanıyorum. Buraya sadece artık derici yatırımcılarımız değil, karma sanayiolduğu için diğer sektörlerden de yatırımcılar geliyor. Bu nedenle bizim biran öncebu kokuyu gidermemiz lazım. Ayrıca Antalya yolunu kullanan yolcuların çok ciddişekilde şikâyet konusu ettikleri bir olay. Artık bunu gündemden düşürmekistiyoruz. Ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız.” dedi.

 

DİĞER HABERLER