KAYMAKAMDAN JANDARMA'YA ZİYARET

Kaymakam Adem Çelik Jandarma Teşkilatımızın 185. Yıldönümü vesilesiyle İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

15 Haziran 2024 Cumartesi 12:15

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık ile birlikte Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundu.

Eğirdir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen ve görev başındaki Jandarma personellerini ziyaret eden Kaymakam Adem Çelik ve beraberindekiler, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Özverili çalışmalarından dolayı İlçe Jandarma personellerimize teşekkür eden Kaymakam Çelik, onlarla sohbet edip onların hâl ve hatırlarını sordu; onlara görevlerinde üstün başarı dileyerek sohbetini tamamladı.

Kaymakam Adem Çelik “Jandarma Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana vatanımızın bütünlüğünün, milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olmuştur. Huzur ve asayişin sağlanmasında mesai mefhumu gözetmeden fedakârca çalışan başta Eğirdir İlçe Jandarma Kadrosu olmak üzere tüm Jandarma Teşkilatı mensuplarına teşekkür ediyorum.” diyerek Jandarmanın 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle pasta kesimi gerçekleşti.

 

DİĞER HABERLER