ISPARTA FETÖ/PYD 2. DALGADA KİMLER GÖZALTINA ALINDI

Isparta’da bu sabah düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamanında Hukukcu ve avukatlardan alınan bilgilere göre 23 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

26 Nisan 2016 Salı 09:13

Edinilen bilgiye göre operasyon Isparta merkezli olarak gerçekleştirildi. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi bir süredir devam eden araştırmanın ardından Isparta, İstanbul, İzmir ve Ankara’da çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında eski rektör yardımcıları, eski genel sekreterler ve iş adamlarının da bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı. 

İŞTE GÖZALTINA ALINANLAR

Eski Rektör yardımcıları Prof. Dr. Talip Türcan Prof. Dr. Şakir Şahin, SDÜ eski genel sekreterleri Hikmet Şahin ve Mustafa Diri, Prof. Dr. Zekirya Akman, Prof. Dr. Mustafa Kelen, Yusuf Demir, Doç. Dr. Efkan Uz, SDÜ Eski Rektörü Hasan İbicioğlu’nun eski Özel Kalem Müdürü Yasemin Tarcan, Doç. Dr. Yakup Umucu ve Doç. Dr. Erdal Dikmen, Mustafa Tekeli, Ali Şahin, Mehmet Eşref Armağan, Osman Özdemir, Said Saygın, Mehmet Okyar, Bilal Gültekin, Yunus Makas, İbrahim At ve Hüseyin Murat Ceylan ve İş Adamı Ali ihsan Altınok gözaltına alındı.

 TÜM AYRINTILAR SADECE BOMBA 32 DE

DİĞER HABERLER