ISPARTA İÇİN REİSİN HEYBESİNDEN ÇIKANLAR

ISPARTA İÇİN REİSİN HEYBESİNDEN ÇIKANLAR

19 Şubat 2019 Salı 20:29

Reisimiz Recep Tayyip ERDOĞAN bey, 18 Şubat Pazartesi günü geldiği şehrimizde, yine her zamanki gibi Ispartalılar tarafından muazzam coşku ve kalabalıkla karşılandı. Gördük ki, Reisin keyfi yerinde idi. Bu konuşmasına da yansıyordu. Öyle ki, ara ara, miting meydanı önündeki hemşerilerimizle birebir küçük sohbetler yaparak konuşmasını süsledi ve onları dinledi. Böylece hem kendini dinlemeye gelen binlerce vatandaşı da dinlendirdi, gülümsetti.

Reisimiz Recep Tayyip bey işte böylesine bir lider. Liderlik Allah vergisi.  Reiste liderlik yeteneği olduğu için, bu nedenle Reis yönetim ve iletişim alanında yeniliklere de çok açık. Zaten, Reisin ve Ak Parti'nin teknoloji ve bilimselliğe en çok ilgi duyan ve kullanan parti olduğu ülkemizdeki siyaset bilimciler ve siyaset araştırma kurumları tarafından onaylanıyor. Bu itirafı, medyadaki açık oturum programlarında zaten her gün gözlemliyoruz.   

Meydanda Reis neler demedi ki neler. En önce, Ispartalı çiftçinin kilosunu 1 (bir) liraya sattığı elmayı, Ankara'daki bir vatandaşın 10 liraya aldığını Süreyya beyden duyunca, bunun adının, ticaret değil, bunun adı vurgun ve soygun olduğu belirti. Arkasından da devletin, son haftalarda gıda fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar karşısında gereken adımları zaten attığını, dile getirerek tanzim satış noktaları sonrası market ve pazarlardaki etiketlerin yarı yarıya düştüğünü hatırlattı. Piyasanın normal seyrine dönmesi için tanzim satış müessesini hükümet olarak, bir süre daha devam ettireceklerini, eğe fırsatçılar vatandaşı soymaya devam ederlerse, hükümetin de tanzim satış sistemini sürdürmeye devam edeceğini, söyledi.

Reis Ispartalılara, şehrimize Ak Parti iktidarı süresince bugüne kadar 12 katrilyonluk yatırımın yapıldığını, bunların içinde Reisimizin kendi en büyük hedeflerinden bir olan Şehir Hastanelerinin ilk olarak Isparta'da açıldığını, ülke gençliğinin Isparta’da eğitim görmesini tercih etmesi adına, yüksek öğrenim için onbinler kapasiteli yurtlar yaptıklarını ve tüm bu hizmetlerle binlerce istihdam sağladıklarını hatırlattı. Hizmetlerin ve istihdamın seçimler sonrası adayımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN bey ile de beş yıllık dönemde artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

Ayrıca Dereboğazı-Antalya yolu, Isparta-Burdur yolu, Eğirdir-Şarkikaraağaç-Konya yolu, İstanbul-Ankara-Isparta-Burdur-Antalya yolu hızlı tren projesinin tamamlanma aşamasında olduğunu 2023’de hayata geçeceği müjdesini verdi.  

Önümüzdeki seçimler için ise, meydanı hınca hınç dolduran hemşerilerimize: 31 Mart'ta sandıkta öyle bir cevap verin ki; Kandil'deki, Pensilvanya'daki terör baronlarının dizlerinin bağı çözülsün. Merak etmeyin, fırsatçılar ve simsarlar kaybediyor. Benim milletimi, evvel Allah kimse sömüremez, dedi. Terör konusundaki başarılarımızı ve savunma sanayimizdeki yenilikleri tek tek anlattı. IMF belasının ülkeden nasıl uzaklaştırıldığını, muhalefetin de, parti içi kavgalarını bıraktığında ülke için hizmeti hatırlayacağını, bunun da ancak çok zor olduğunu, o kadar ki, Bay Kemal'in tazminat ödemekten fakirleştiğini vs. anlattı. Renkli dakikalar yaşadık meydanda vesselam. Üç-beş arkadaşımla beraber Reis'i izlerken, son yıllardaki en coşkulu mitingin bu olduğunda hep beraber mutabık kaldık.  

Evet, biliriz ki güzel atasözlerimizdendir: Misafir, rızkı ile beraber gelir. Reis misafirimizdi. Baş tacımız oldu. Sanırım, çok da memnun olarak ayrıldı Isparta'dan. Bizler de misafirimizden her zaman olduğu gibi yine memnun olduk, hoşnut olduk. Bir arkadaşımın gönderdiği şu mısralar da, mitingin hatırına sizlere hediyem olsun. Kalın sağlıcakla...

EMPERYALİSTLER ÇARESİZ, DÜNYA ÜLKEME NAZIR,

EMRET REİS, SEN EMRET, ISPARTA DÜNDEN HAZIR...

 

İsmail TANIŞMAN

DİĞER HABERLER