ISPARTA'DA BİRLİK ZAMANI

ISPARTA'DA BİRLİK ZAMANI

14 Temmuz 2019 Pazar 18:31

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gökgöz, Belediye Başkanı Başdeğirmen ile AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, biraraya geldi, Isparta'ya önümüzdeki dönemde yapılması planlanan yatırımları istişare etti.

31 Mart yerel seçimlerinde il belediyesinin de AK Parti tarafından kazanılmasından sonra Isparta'da yerel ve genel iktidar buluştu. Özelilkle kamu yatırımlarında Isparta Belediyesi'nin tutumu nedeniyle yaşanılan zorluklar artık geride kaldı. AK Partili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile iktidar partisi milletvekilleri genel bütçe ile yapılacak yatırımlarda aynı masa etrafında toplanıp, ortak karar alabiliyorlar.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Osman Zabun ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak'ın oğlunun düğününde biraraya geldi. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Başdeğirmen kıyarken, Milletvekili ve İl Başkanı Zabun nikah şahitliğini yaptı.

Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Milletvekilleri Bilgiç ve Gökgöz, İl Başkanı Zabun, daha sonra biraraya gelerek, değerlendirme yaptılar. Milletvekilleri ile Belediye Başkanı Başdeğirmen arasındaki toplantıda Isparta'da önümüzdeki dönem yapılacak yatırımların değerlendirildiği ve istişare yapıldığı öğrenildi. Genel iktidar ile yerel iktidar uyumu ile Isparta'da önümüzdeki süreçte önemli yatırımlara başlanması bekleniyor.

DİĞER HABERLER