ISPARTA İSTİŞARESİ

Isparta istişaresi

10 Mayıs 2024 Cuma 09:44

MHP Isparta Milletvekili Basri Sönmez ve AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun kahvaltıda buluştu
TBMM'de kahvaltıda buluşan MHP Isparta Milletvekili Basri Sönmez ve AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Isparta'ya yapılacak yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Isparta'nın geleceği için işbirliği ve dayanışma çağrısı yapan milletvekilleri, şehrin kalkınması ve refah seviyesinin artırılması için ortak projeler geliştirmeye karar verdiler. 

Isparta'nın potansiyelini en üst seviyede değerlendirmek için çalışacaklarını ifade eden milletvekilleri, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda daha ileriye taşınması için birlikte hareket etme kararı aldılar.

Kahvaltıda yapılan görüşmelerde, sağlık, tarım, turizm, eğitim ve altyapı gibi konularda Isparta'nın ihtiyaçları ve potansiyelleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. 
Milletvekilleri, şehrin kalkınması için yapılacak yatırımların planlanması ve koordinasyonu konusunda işbirliği içinde olacaklarını belirttiler.

Isparta halkı ise milletvekillerinin işbirliği çağrısını olumlu karşılayarak, şehrin kalkınması ve ilerlemesi için birlikte çalışma çağrısına destek veriyor.

DİĞER HABERLER