ISPARTALI DEĞİL ELEŞTİRİLERİNE BAKIN NE DEDİ?

ISPARTALI DEĞİL ELEŞTİRİLERİNE BAKIN NE DEDİ?

26 Eylül 2015 Cumartesi 14:04

AK Parti’de ikinci sıradan aday gösterilen Said Yüce,adaylık sürecine ilişkin ve Ispartalı olmadığından ötürü muhalefet kanadındangelen eleştirilere yönelik açıklamada bulundu. Merzifon’da doğduğunu babasınındedesinin Osmanlı’nın son meclisi Meclisi-i Mebusan da  Isparta Aydın Denizli bölgesinde ciddihizmetleri olmuş bir vekil olduğunu belirten Yüce, “Ben çocukluğumdan bu yanayılda bir çok kez Isparta’ya  gelirdim.Isparta’ya uzak birisi değilim. Burayı gerçekten seviyorum.  Belki bazı yerlerini bana Isparta’ya yabancıdiyenlerden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim. Bilmek ayrı sevmek ayrı birşey.  Bu şehir mübarek bir şehir.  Her türlü hizmete layık bir şehir.  Ben geçmişte gazetecilik yaptım. AnkaraÜniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdim. TBMM’den, Başbakanlıkta Basın Müşavirliği görevinde bulundum. 8 yıldırBarla Platformu Başkanlığı görevini yürütüyorum.   Barla dünyada tanınan bir yer. Senede500-600 bin kişini ziyaret ettiği bir yer. Bu da tabi Ispartamızı için birşanstır. Isparta’nın her meselesini yakinen takip etmek istiyorum” dedi. 

 

CHP ÖNCE GEÇMİŞİNE BAKSIN

 

CHP İl Başkanı’nın kendisi hakkındaki açıklamalarınıokuduğunu kaydeden Yüce, “Tabi biz sadece yapacağımız hizmetleri söylemiyoruz.Tek parti döneminde CHP’nin bu millete eziyetler etti. Ağır zulümler yaptı.Onlar önce kendi geçmişlerine, yaptıklarına baksınlar” diye konuştu.

 

BAŞBAKANIMIZ BURAYA FAYDALI OLACAĞIMI DÜŞÜNMÜŞ

 

AK Parti Genel Merkezinin kendisini yaptığı işleri bildiğiniaktaran Yüce, “ Tüm Isparta genelinde hatta dünya çapında ulusal uluslar arası toplantılara iştirak ettim. Isparta’ya olan sevgimi, yakınlığımıBaşbakanımız  biliyorlar. Burada faydalıolacağımı düşünmüş olmalılar. Onların takdiriyle oldu” dedi

DİĞER HABERLER