ISPARTARAY PROJESİ İÇİN GELECEKLER

Ispartaray Projesi için gelecekler

05 Ekim 2022 Çarşamba 09:47

Belediye Başkanı Başdeğirmen’in seçim döneminde en önemli vaatleri arasında yer alan ‘ IspartaRay Projesi le ilgili Devlet Demiryolları ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Kentte fizibilite çalışmaları yapan ekip zemin etütlerini ve hatların geçeceği bölgeleri hesapladı. Başkan Başdeğirmen “‘ IspartaRay ne oldu’ diyorlardı. Allah’ın izniyle verip de yapmadığımız hiçbir sözümüz kalmayacak” dedi.

Kentteki trafik sorunu ile ilgili muhalefetin sıklıkla gündemde getirdiği ve Başkan Başdeğirmen’in seçim dönemi en önemli vaatleri arasında yer alan IspartaRay projesi ile ilgili sürecin devam ettiği öğrenildi.

Devlet Demiryolları ekiplerinin IspartaRay projesinin hazırlık aşamasında her noktasında yer aldığını belirten Başkan Başdeğirmen “ Ispartaray için 50 metrelik yola ihtiyacımız vardı. Bunun için 2 yıl uğraştık. Orası Büyük Ova içerisindeydi. Bunun peşini bırakmadık ve aldık. Devlet Demiryolları ekibi Isparta’ya geliyor. Ispartaray’ın projesini hazırlıyorlar. Daha önce de birkaç kez gelmişler ve zemin etütlerini yapmışlardı. Planlar hazırlandı, hatların nereden geçeceği hesaplandı. Pazartesi ekip gelecek ve Ispartaray’ın son noktalarını koymaya çalışacaklar. ‘ Ispartaray ne oldu’ diyorlardı. Bu projeler kolay değil. 2 yıllık pandemi süreci bizim her şeyimizi etkiledi. Allah’ın izniyle verip de yapmadığımız hiçbir sözümüz kalmayacak” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Daha güzel ve daha iyi hizmetler ile yatırımları önümüzde kalan 1,5 yıl içerisinde şehrimize kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER