İŞTE BEYAZ LİSTE

20 Aralık 2014 cumartesi günü yapılacak olan MHP merkez ilçe Kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan Vedat Yılmaz basın toplantısı düzenledi.

18 Aralık 2014 Perşembe 16:59

Yılmaz  yaptığıaçıklamada “40 yıllık mazisi olan kutsal davamızda Türk dünyasının bilge lideriCennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş’in yaktığı bu ateşi  Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin Önderliğindemazisinde 5000 şehidi olan bu kutsal davamıza yönetim kurulu arkadaşlarımızınve parti büyüklerimin izni ile merkez ilçe yönetimine yol arkadaşlarımlabirlikte önce ilimize sonra ülkemize en iyi şekilde hizmet edebilmek amacı ileyola çıktık.

Yüce rabbim bizlere bu görevi nasip eder delegearkadaşlarımızda bizlere teveccüh gösterir ise öncelikle bu davaya gönül vermişama kendisini kenara çekmiş olan parti dinamiklerimizi harekete geçirmek içingerekirse defalarca gideceğiz, ağabeylerimiz ablalarımızı otağımıza gelmelerinisağlayacağız.

İlimizde bulunan 44 mahalle 20 köy ve 2 belde de bulunantemsilcilerimizle birlikte partimize yeni dinamikler katarak artarak büyümeyisağlayacağız.

Isparta belediye Başkanımızın ve iki belde belediyebaşkanımızın yaptıklarını görmezlikten gelenlere derim ki lütfen şu atgözlüklerinizi çıkardın objektif olarak bir yapılanlara bakın alt yapısı ileüst yapısı ile değişimleri belki fark edemiyorsunuz ama dışarıdan gelenmisafirleriniz size farklılığı rahatlıkla anlatacaktır. Davamızın ve ülkemizingeleceği olan Ülkü ocaklarımızla birlikte hareket edeceğiz. Partimizin veocağımızın her organları ile tek yumruk, tek nefes, tek ses olma gayreti veçabası içerisinde olacağımızı, Üç hilalli sancağımızı en üst noktayaçıkarmaya  sizlerin huzurun sözveriyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 20 Aralıkta yapacağımızmerkez ilçe kongresinin öncelikle partimize ilimize ve ülkemize hayırlı olasıdileğiyle saygılar sunarım.

20 aralık 2014 cumartesi günü yapılacak kongrede BEYAZlistede seçime gideceğiz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

DİĞER HABERLER