İŞTE HDP BİNASININ SON HALİ!

Önceki gece resmen harabeye çevrilen HDP İl Başkanlığı, bugün gündüz gözüyle fotoğraflandı. İşte o fotoğraflar...

08 Eylül 2015 Salı 14:38

Dağlıca'dan gelen ardı ardına şehit haberleri, kamuoyunun tansiyonunu yükseltmiş, Türkiye'nin bir çok ilinde teröre lanet yürüyüşü düzenlenmişti. Bu bağlamdı Isparta'da da çok kalabalık bir grup, Valiliğin önünde Türk Bayrakları sallayıp, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' slonganları attı.

O gruptan ayrılan yaklaşık 300 kişilik grup, HDP İl Başkanlığı'nın olduğu binanın önüne geldi. Grup içerisinden HDP İl ve İlçe Başkanlığı'nın olduğu daireye giren gençler, içeriyi resmen talan etti. HDP'ninbinadaki parti bayrağını indirip, Türk Bayrağını astılar.

DAİRE KİME AİT?

Öte yandan, dünkü HDP İl Başkanlığı'na düzenlenen protestodan sonra, gözler o dairenin kime ait olduğuna dair sorulara çevrilmişti. Fırıncılar Odası Başkanlığı, dairenin giriş kapısına, 'Bu ofis katının mülkiyeti odamıza aittir' diye yazdı. O yazıyı fotoğraflardan da görebilirsiniz.

FIRINCILAR ODASI BAŞKANI AÇIKLADI

 Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, dairenin odaya ait olmadığını, daha önce ORMA'da Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış, emekli Hasan Uysal isminde bir vatandaşa ait olduğunu söyledi.












DİĞER HABERLER