IYAŞ PARK’TAN KOCAMAN YALAN

IYAŞ PARK’TAN KOCAMAN YALAN

23 Kasım 2015 Pazartesi 21:55

ISPARTA kent merkezinde bulunan 2 katlı IYAŞ Park Alışveriş Merkezi'nin giriş kısmında bulunan asma tavan göçmesi sonucunda bir kişi yaralandı.

Olay, saat 17:00 sıralarında meydana geldi. 2 katlı IYAŞ Park AVM'nin giriş kısmındaki asma tavan henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenle göçmesi sonucunda aynı alışveriş merkeizinde görevli güvenlik görevlisi Özlem Bozdoğan yaralandı.  Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Özlem Bozdoğan tedavi altında alındı.

Olayın ardından alışveriş merkezini girişi kapatılırken,hemen tadilat çalışması başlatıldı. Yönetim ise kazayı, tadilat olarak gösterdi. Oysaki bu kocaman bir yalan çünkü güvenlik görevlisi yaralandı.

AVM'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan, alışveriş merkezi yönetiminden yapılanaçıklamada ana giriş kapısında bir süredir tadilat ve yenileme çalışmasınındevam ettiği belirtilerek, "Bugün saat 17.00 civarında gerçekleşen alçıtavanın indirilmesi kontrollü ve bilgimiz dahilindedir. Bu bir iş kazasıdeğildir" denildi.

DİĞER HABERLER