İYİ PARTİ TAM KADRO SAHADA

İYİ PARTİ TAM KADRO SAHADA

24 Mart 2019 Pazar 14:07

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kaldı. Partiler artık son kozlarını oynamaya başlarken İYİ Parti Isparta Teşkilatı da tempoyu arttırarak tam kadro çalışmaları sürdürüyor.

İYİ Parti’nin Isparta’daki tek milletvekili Aylin Cesur, Isparta Belediye Başkan Adayları Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na destek amacıyla sık sık Ankara’dan Isparta’ya geliyor. İşte Aylin Cesur’la birlikte yapılan mitinglerden biri Işıkkent’te gerçekleşti.  Vekil Aylin Cesur, Işıkkent’te seçmenlere hitaben yaptığı konuşmada, genç adayları Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na destek istedi. Isparta için düşündükleri projeleri anlatan Aylin Cesur, kente önemli katkı sunacak bu projelerin gerçekleşmesi için vatandaşlardan 31 Mart’ta mührü İYİ Parti için basmalarını talep etti.

HAKKINIZI YEMEYECEĞİZ, YEDİRMEYECEĞİZ

İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Av. Gökmenoğlu ise, seçilmesinin Isparta için ‘iyi’ olacağını belirterek, “Söz veriyorum; Ispartalı hemşehrilerimizin hakkını yemeyeceğiz yedirmeyeceğiz. Belediye kaynaklarını peşkeş çekmeyeceğiz, çektirmeyeceğiz. Tüm işler doğru, dürüst, adaletli ve ehil kişiler tarafından yerine getirilecek” dedi. Gökmenoğlu, konuşmasında ayrıca, mitinge katılan Işıkkentlilere de teşekkür etti.

 

DİĞER HABERLER