ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİNİN GÜNÜ BÖYLE KUTLANDI

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, şehit ve gazi yakınlarının Anneler Günü’nü kutladı

12 Mayıs 2024 Pazar 19:14

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, “Vatanın Şefkatli Anneleri” projesi kapsamında şehit ve gazi yakınlarının Anneler Günü’nü kutladı.
Proje yürütücüleri; Ezgi Darbaş, Fatma Duygu Yetkin, İrem Demir, Belma Sarıgöl, Melda Keklik, Sevginur Ateş ve İsmail Özbayraklar, “Vatanın Şefkatli Anneleri” adına düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Anneler Günü’nde, vatan için canlarını feda etmiş şehitlerin anneleri ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi. Proje kapsamında, kahvaltı etkinliği düzenlendi. Pasta kesildi ve çiçek takdim edildi. 
Ezgi Darbaş ve Fatma Duygu Yetkin, projeyle ilgili yaptığı açıklamada; “Bu özel günde, sevdiklerini vatan için feda etmiş bu kıymetli annelerimizi onurlandırmak ve sevgimizi göstermek adına çiçekler takdim ettik. Birlikte pasta kesimi gibi etkinliklerle hoşça vakit geçirdik. Ayrıca bu anlamlı günde özel olarak hazırlanmış hediyeler dağıtıldı ve katılımcıların özel gününü daha da anlamlı kıldı. Bu anlamlı etkinliği düzenlerken amacımız, şehit ve gazi yakınlarının annelerine olan saygı ve sevgimizi göstermek ve onların yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Anneler Günü'nde onların yanında olmak ve onları mutlu etmek bizim için büyük bir onurdu” dedi.

DİĞER HABERLER