KALDIRIM İŞGAL EDEN ESNAFA CEZA YAZILDI

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'nın talimatı ile kaldırım işgali yapılan bazı esnaflara 100 TL para cezası kesildi.

22 Mayıs 2015 Cuma 10:08

Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçemerkezinde bazı esnafların işgal ettiği yaya kaldırımlarını boşalttı. İlçemerkezinde yayaların kullanımında bulunan kaldırımlara eşya koyarak işgal edenesnafa yönelik tedbirler almaya devam eden Şarkikaraağaç Belediyesi ZabıtaMüdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yaptıkları çalışmalar neticesinde kaldırımişgali yapan esnafı uyarırken, daha önce uyarıldığı halde kaldırım işgalinedevam eden bazı esnafa ise 100 TL ceza yazıldı.

Kaldırım işgali yapan esnafın yayaların haklarına tecavüzettiği gerekçesiyle kaldırım işgali yapılmaması için esnafı sürekli ikazedeceklerini belirterek, "Maalesef uyarılmalarımıza rağmen kaldırımlarınişgaline devam eden esnaflarımız bulunmaktadır. Kaldırımları yaya trafiğineaçık tutmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu konudagerekirse işgale devam eden esnaflara kapatmaya varıncaya kadar cezauygulamasına geçeceğiz. Bu sebepten ötürü değerli Şarkikaraağaç esnaflarımızdanbize bu konuda yardımcı olmalarını, yayalarımızın rahat bir şekilde hareketetmelerini, ilçemizin kirli görüntüden kurtulması için tüm esnafımızın sadecekendi dükkan önünü temiz tutmalarını istiyoruz" dedi.

DİĞER HABERLER