MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ'DEN IGC'YE ZİYARET

Milletvekili Gökgöz'den IGC'ye ziyaret

14 Mayıs 2024 Salı 11:55

IGC Soner Toros Basın Merkezinde Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret eden AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta’nın sorunlarının kısa vadede çözümü konusunda AK Parti olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, beraberinde Danışmanı Samet Kahraman ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret etti. AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz’ün Soner Toros Basın Merkezi ziyaretinde Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın yanısıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Milletvekili Gökgöz, ziyaret sırasında gazetecilerle Isparta gündemine ilişkin sohbet ederken, Isparta’nın sorunlarının çözümü noktasında gerekli girişim ve çalışmalarda bulunduklarını ifade etti. Ziyaretinde basın mensuplarının çalışmaları ve sektörde karşılaştıkları zorluklar hakkında da Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’dan bilgi alan Milletvekili Gökgöz, Isparta Basınına desteklerini dile getirerek  basının önemine vurgu yaptı ve yerel basının güçlendirilmesi ve desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milletvekili Gökgöz’ün basına verdiği önemi takdirle karşıladıklarını ifade etti. Baş, basın özgürlüğünün önemine vurgu yaparak, gazetecilerin mesleklerini daha iyi yapabilmeleri için desteklenmeleri gerektiğinin önemine dikkat çekti.

Ziyaret, samimi ve olumlu bir ortamda gerçekleşirken, gazeteciler ve milletvekili arasında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

DİĞER HABERLER