KEÇİBORLU ALTIN DÖNEMİNİ YAŞIYOR

50 yıl sonra Karayollarından belediyeye ait arazinin parasını alan Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, şimdi de emniyete yaptıracağı radar sistemi ile yılda 500 bin lira kazanacak.

06 Şubat 2016 Cumartesi 13:48

Göreve geleli iki yıl dolmadan Keçiborlu’ya önemli hizmetler kazandıran Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak başarılı çalışmalarına akıllı kararlarını ekliyor. Hizmetleri ile kısa sürede ilçenin çehresini değiştiren Parlak, yatırımların yanı sıra hizmet için belediyeye yeni gelir kaynakları buluyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaklaşık 50 yıl önce belediye arazisine yaptığı yolu ortaya çıkaran ve yolun bedelini isteyen Parlak yaklaşık 450 bin lirayı hak etti. Parlak şimdi de Keçiborlu Belediyesine yıllık 500 bin lira gelir imkanı sağlayacak bir projeye imza atıyor. Keçiborlu Belediyesi sınırları içinde Emniyet Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucu radar sistemi kurulacak. Emniyet Genel Müdürlüğü sistem ihalesini kısa süreiçinde yapacak. Sistemden Keçiborlu Belediyesi yıllık 500 bin liraya yakın gelir elde edecek.

Sağlıktan, eğitime, ulaşımdan, çevreye kadar Keçiborlu’ya önemli hizmetler yapan Belediye Başkanı Parlak, kısa süre içinde hem Keçiborlu,hem Isparta için müjdeli bir haber beklediklerini söyledi.

DİĞER HABERLER