KİLOMETRELERCE YOL GELİP, ISPARTA'DA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Kilometrelerce yol gelip, Isparta'da sağlığına kavuştu

28 Eylül 2021 Salı 17:34

Batı Afrika'da bulunan TOGO Cumhuriyeti vatandaşı Lassıssı Gbadegesın Ashıru, Isparta Şehir Hastanesi'nde ameliyat edilerek, sağlığına kavuştu.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle Isparta Şehir Hastanesi'ne başvuran Lassıssı Gbadegesın Ashıru, hastanede uzmanlar tarafından ameliyat edilerek sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası gazetecilere konuşan Lassıssı Gbadegesın Ashıru; "Ruşen Beyi arayarak hastaneye gelmek istediğimi söyledi. Kendisine ve hastane ekibine güvendiğim için geldi. Allaha şükür ameliyatım başarılı geçti" dedi.

İş İnsanı olan Lassıssı Gbadegesın Ashıru'nın hastaneye başvurmasıyla yapılan tetkiklerinde böbreğinde şüpheli bir kitle tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda ise kanserli doku olduğunu tespit eden uzmanlar, ameliyat ile böbreği koruyarak kitleyi almayı başardı.

Operasyonu gerçekleştiren başarılı Üroloji Doktoru Yunus Ünal ve ekibi, hastanenin tam donamlı bir hastane olduğunu, burada çalışmak ve insanlara hayati önem taşıyan müdahalelerde bulunduklarını söyledi. Üroloji Doktoru Yunus Ünal açıklamasında; "Hastamız Togo Cumhuriyetinden hastanemize geldi. Önce Check-up yaptık, daha sonra böbreğinde bir şüpheli kitle tespit ediliyor. Başhekimimiz Ruşen Bey aracılığıyla hastaneyle bağlantı kuruluyor ve hastamız Isparta Şehir Hastanesine geliyor. Bizde yaptığımız tetkiklerde hastamızın sol böbreğinde 2-3 santimlik bir kitle tespit ettik. Daha sonra ameliyata almaya karar verdik. Ekip olarak ameliyatını yaptık hastamızın. Şu anda genel sağlık durumu iyi. Tetkiklerimiz bitti. Aldığımız parçanın sonuçlarına göre hastamızın takibini ve tedavisini devam ettireceğiz. Hastanemizin imkanları dahilinde bu tarz ameliyatları burada yapabiliyoruz" dedi.

Lassıssı Gbadegesın Ashıru ise; "Allaha şükür ameliyat oldum. Sağlığıma kavuştum. Hastane Başhekimi Ruşen bey ve ameliyatımı gerçekleştiren tüm ekibe teşekkür ederim. Burayı daha güvende hissettiğim için buraya geldim" dedi.

DİĞER HABERLER