KOMANDO BIÇAKLI GASP GÜVENLİK KAMERASINDA

KOMANDO BIÇAKLI GASP GÜVENLİK KAMERASINDA

21 Şubat 2019 Perşembe 12:41

ISPARTA'da yüzlerine maske takarak bir marketten 2 cep telefonu ve 8 bin lira gasp eden daha sonra polisin yaptığı operasyonla yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan yabancı uyruklu 4 kişinin marketteki gasp anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Isparta'da 17 Şubat günü saat 21.00 sıralarında Pirimehmet Mahallesi 1764 Sokak'ta bulunan bir markete giren yüzü maskeli, ellerinde kesici aletler bulunan 4 yabancı uyruklu kişi, market sahibini bıçakla yaralayıp, 2 cep telefonu ve 8 bin lirayı gasp ederek, kayıplara karıştı. Olayla ilgili Isparta Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan 1 gün sonra yakalandı. 
Olaya karışan yabancı uyruklu Samir Rustemi, Mohamadsadeg Tanha, Farıd Eıstaalıngzey ve Muhammad Zakriya Usuq dün çıkarıldıkları mahkemece 'yağma' ve 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı. Aynı kişilerin 14 ve 16 Şubat tarihlerinde 3 kişiyi daha kesici aletle tehdit ederek toplam 720 lira gasp ettiği belirlendi.
MARKETTEKİ GASP ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan marketteki gasp anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde market sahibi ve içerde 2 müşteri bulunuyor. Yüzleri maskeli 4 kişi markete geliyor. Yüzleri maskeli 3 kişi market sahibinin bulunduğu masaya doğru yöneliyor. Burada bir süre arbede yaşanıyor. Komando bıçağı ile marketçi etkisiz hale getirilmeye çalışılıyor. Markette bulunan 1 müşterinin ise kaçarak uzaklaştığı görülüyor. Yüzü maskeli 1 kişinin de kapıda durduğu görülüyor.

İşte O Görüntüler;

 

DİĞER HABERLER